Hvordan virker Dapoxetin

Lægemiddelets virkningsforhold er simpelt nok, men effektivt. Dapoxetin hører til gruppen af selektive serotoningenoptagshæmmere (SSRI), men i modsætning til de andre typer SSRI, bliver Dapoxetin hurtigt optaget og udskilt fra kroppen igen, den reducerer optagelsesprocessen af serotonin, som lykkehormon, på grund af hjernens nerveceller. Derigennem begynder kroppen at føle en vis effekt, som følge af, at varigheden af ​​seksuel aktivitet øges fire gange. Det forstyrrer næsten ikke kroppens normale processer, men fremhæver vigtigste af dem en eller anden øjeblikket og retter lidt deres virkning. Takket være dette tiltag opnår stoffet fremragende præstation uden uønskede bivirkninger og sundhedsskader.

Dapoxetin anbefales til mænd, der lider af præmatur ejakulation, eller ønsker at forlænge samlejens varighed. Dapoxetin er et lægemiddel, der stopper processerne af præmatur ejakulation og forlænger fire gange varigheden af seksuelle ophidselse. Hvis du har seksuelle problemer, skal du ikke engang vakle og begynd at tage ind Dapoxetin. Lægemiddelets effekt vil overgå alle dine forventninger og vil lade dig fuldt nyde dit sexliv. Du skal ikke overveje, men handle. Hvis du allerede oplever dette problem, skal du kontakte din læge og spørge om, hvordan du skal bruge Dapoxetin. Og begynd at tage ind lægemiddelet.

Som enhver medicin i verden har Dapoxetin kontraindikationer, og der skal overholdes nøjagtigt. Det er strengt forbudt at tage ind dette lægemiddel til kvinder og mennesker yngre end 18 år og ældre end 64 år. Det er forbudt at bruge Dapoxetin samtidig med alkoholholdige drikkevarer.

Patienter med lever- og nyresygdom kan kun indtage Dapoxetin efter anbefaling fra en specialist og gennemførelse af en undersøgelse hos læge. Hvis du lider af hjerte, – og blodkarsygdomme, eller hjerteinsufficiens, det er kontraindiceret at tage ind den slags medicin og lignende lægemidler. Hvis du lider af feber, diarré eller dehydrering, tag ikke risiko og undgå at bruge Dapoxetin. Indtagning af alkoholholdige drikkevarer sammen med dette lægemiddel kan øge, ret alvorligt, bivirkningerne.

Anvendelsen af ​​Dapoxetin må udføres nøjagtigt efter en læges forordning eller anbefaling. Dapoxetin bør indtages en time før samlejet, 60 mg pr. en gang. Er det ønskeligt at vaske ned tabletten med tilstrækkeligt vand. Dapoxetinindtag er ikke afhængig af indtaget af mad, og varigheden af ​​dets virkning i kroppen er max. 12 timer. Hvis du af en eller anden grund skal reducere effekten, bør du reducere dosis to gange og faktisk tage ind 30 mg.

Derudover er det muligt at opnå normalisering af ejakulation ved langvarig og stadig indtagelse af Dapoxetin. Hvis du ønsker at forsøge det, er det nødvendigt at gennemgå en kur med brug af dette lægemiddel. Varigheden af ​​kuren bestemmes af en læge, der undersøger og overvåger din sundhedstilstand. Skal du venligst henvende dig til eksperten på nærmeste hospital eller klinik og efter at have undergået medicinsk undersøgelse og fratagelse af prøver du skal udpeges optimal dosering og tidspunkt for indtagelse af lægemiddelet.