Politik

Leveringsbetingelser

Leveringen kræver nogen tid, da de lægemidler, vi tilbyder, afsendes fra produktionslandet —  Indien. Som regel tager levering af varer 14-21 dage, men i nogle tilfælde kan der ske en uges forsinkelse, især i forbindelse med helligdage og fridage.

Hvis du ikke har modtaget din bestilling efter deadline, skal du sørge for at give os besked, så vi kunne foreslå den bedste løsning i situationen.

Annullering af bestillingen

BEMÆRK: Man kan kun annullere bestillingen i løbet af de første 24 timer. Efter periodens udløb accepteres der ingen afbestillinger. Hvis du har lyst til at annullere din bestilling, så skal du kontakte vores supportteam.

Tjek leveringsadressen, du har udfyldt i bestillingsformularen, inden du sender den. Hvis du bemærkede en fejl, kontakt os for at få den rettet, så at vi kunne levere varerne til det rigtige sted.

Levering

Hvis du ikke har modtaget bestillingen efter deadline, så skal du informere vores supportteam. Vi refunderer pengene til dit kreditkort i løbet af 5-7 dage. Husk, at levering normalt tager 14-21 dage, men der kan ske en uges forsinkelse i forbindelse med fridage eller force majeure.

Vi accepterer ikke tilbagelevering  på grund af produkternes særlige karakter og opbevaringsforhold, de kræver.

Personlige oplysninger

Vi deler aldrig personlige oplysninger, man har afgivet ved bestillingen. Vi respekterer retten til privatlivets fred og gør det bedste for at sikre den.

De transaktioner, man udfører på checkoutsiden, er sikret ved hjælp af 256-bit Secure Sockets Layer softwaren (SSL), hvorved alle de oplysninger, man udfylder, er kodificeret. Desuden kontrolleres vores servere regelmæssigt af uafhængige virksomheder for at garantere oplysningernes sikkerhed.

Du kan være sikker på, at vores kundeservicepersonale ikke har adgang til dine private finansielle oplysninger, de kan kun se dit kreditkorts sidste 4 cifre, der vises i databasen.

Vilkår og Betingelser

Indholdet af denne hjemmeside og alle transaktioner, der foretages her, anses for at være udført på Cypern, underlagt Republikken Cyperns Lov og kommer de cypriotiske domstoles jurisdiktion.

Man skal være bosat i Cypern og over 18 år for at tilmelde sig hjemmesiden. Alle oplysninger, man afgiver, skal være troværdige. Sørg for, at ingen får adgang til din login og adgangskode, fordi det er kun dig, der er ansvarlig for de oplysninger, du har afgivet, og de bestillinger, du har foretaget.

Oplysningerne på hjemmesiden er ikke det samme som kvalificeret lægehjælp. Oplysningerne er publiceret for bare at informere kunden. Sørg altid for at læse etiketterne og instruktionerne grundigt, inden du tager medicin. Hvis du tror, at det kan fører til sundhedsmæssige problemer, så skal du først få lægekonsultation, inden du tager medicinen, især hvis du allerede har fået nogen behandling.

Hvis nogle af disse vilkår bliver ugyldige, er retsvirkningen og gyldigheden af andre vilkår stadig relevant.

Vi sender dig en bekræftelse på at vi har modtaget din bestilling. Aftalen anses at være indgået så snart virksomheden har udstedt en faktura, og bestillingen blev tjekket af en farmaceut. Vi leverer varer ikke til postbokser ved kurertjeneste, så vær sikker på at du har givet den rigtige adresse.

Ifølge USA’s politik under lægemiddelforsyning fører US toldvæsenet og FDA kontrol med bestillinger, når de skal leveres over grænsen, hvilket kan føre til bestillingens forsinkelse eller manglende levering. Leveringstiden er ikke garanteret. Hvis din bestilling bliver beslaglagt af den amerikanske told, er vores virksomhed ikke ansvarlig for refusionen. Du skal være opmærksom på eventuelle forsinkelser og manglende refusion fra vores firma i de ovennævnte tilfælde.

Dine forbrugerrettigheder er ikke påvirket af disse vilkår og betingelser.

Muligheden for at bestille varer på hjemmesiden afhænger af, om de findes på lageret.

Forbudte handlinger:

  1. Man må ikke publicere, dele eller gemme materialer, der overtræder lov og andre bestemmelser. Man må bruge hverken kommercielle oplysninger eller anden slags intellektuel ejendomsret uden tilsvarende tilladelse samt sende nogen uanstændige, ærekrænkende eller truende materialer, der overtræder reglerne for toldeftersyn.
  2. Man må ikke sende uønskede e-mails eller spam gennem vores virksomheds servere, sende annoncer eller email-adresser eller bruge ressourcer hostet på virksomhedens servere. Man må ikke bruge virksomhedens konti eller tjenester til at tiltrække kunder eller modtage svar, hvilket overtræder denne Politik, fra en anden internetudbyder.
  3. Det er forbudt at oplyse en email-adresse uden tilladelse fra dens ejer. Listen over e mail-modtagere, der køres af virksomhedens kunder selv, skal fungere som et lukket kredsløb, og den skal indeholde bekræftelsesmeddelelser. Man må hverken bruge hostede af firmaet domæner til at sende e-mails til tredjeparter eller henvise til firmaets konti.
  4. Man må ikke bruge vores virksomheds Services til at forhindre at andre kunder bruger netværket.

 

Kunders og brugeres forpligtelser

Alle kunder accepterer at alle deres kunder, repræsentanter eller slutbrugere skal følge denne Politik, så snart de bruger vores firmas service.

Ansvarsbegrænsninger

  1. Vi er ikke ansvarlige for forsinkelser inden for 10 dage efter den forventede leveringstid (eller en ekstra hverdag, hvis det er en officiel fridag). Perioden efter den forventede leveringsdato kaldes deadline.
  2. Hvis den angivne af ​​kunden adresse er forkert eller ugyldig; hvis kunden afviser levering ved ikke at modtage pakken eller afvise den, eller på anden måde, er vi slet ikke ansvarlige for manglende levering. Den anden levering kan kun udføres af International Regular Mail.
  3. Hvis en kunde er utilfreds med farve, udseende, størrelse, mærkning eller printning på piller eller emballage, fremstillet af generiske lægemidlers producent, fordi de ikke svarer til kundens forventninger, har vores firma intet ansvar i denne situation. Alle oplysningerne på hjemmesiden angående generiske lægemidler (herunder billedsymboler, varebilleder, producenternes navne og mærkenavne) gives netop for at informere kunden.
  4. Vi er ikke ansvarlige for manglende terapeutisk effekt, hvis man bruger medicin uden at følge instruktionerne.
  5. Husk at ved at bestille noget fra vores firma accepterer du vores ansvarsbegrænsninger, som anført ovenfor. Virksomheden kan tage retslige skridt eller udelukke brugere, hvis man kræver betaling af en af de grunde, der er nævnt i ansvarsbegrænsningerne.